Dovolenkové tipy na léto 2019

Léto je tu a sezóna dovolených právě začíná. Dětem končí školní rok, již se nemůžou dočkat volna a vy se těšíte s nimi. Jediné co vám chybí, je vymyslet, kam se na dovolenou vlastně vydat? Nevadí, máme pro vás last-minute tip na tu nejlepší letní dovolenou.

Foto: www.pixabay.com

Kam na letní dovolenou s dětmi?

Rádi byste se na letní dovolenou vydali i s vašimi dětmi, ale přímořská turistická letoviska už vás nudí? Tak to máme tip i pro vaši dovolenou.

Holandsko

Holandsko se vám na první pohled nemusí zdát jako typická destinace pro dovolenou s dětmi. Ale nenechte se mýlit. Holanďané děti milují a téměř celý rodinný život podřizují jim. I proto se zde můžete vydat na úžasné procházky městy či si užít dobrodružné výstavy.

Muzeum voskových figurín Madame Tussaud v Amsterdamu

Amsterdam je sice městem, které láká spíše studenty chtějící zažít dobrodružství v tomto divokém městě, ale i pro děti je tu mnoho atrakcí. Jednou z nejzajímavějších je muzeum voskových figurín Madame Tussaud v Amsterdamu. Děti si zde můžou prohlédnout voskové napodobeniny slavných herců, sportovců, ale i vědců. Držte je ale pevně za ruce – je zde i část s tzv. oživlými figurínami, kam nesmí nikdo, kdo nemá pro strach uděláno.

Holandský Disneyland jménem Efteling

Pokud jsou vaše děti mezi těmi nejmenšími, mohl by se jim líbit i zábavní park Efteling ve městě Kaatsheuvel. Ten se nazývá holandským Disneylandem, a přestože o něm v zahraničí není velké povědomí, v mnohém Disneyland předčí. Celý park se nese v duchu evropských pohádek, ale na zdivočelých horských drahách si užijí své i rodiče.

Zaujal vás nápad letní dovolené v Holandsku? V tom případě nezapomeňte i na kvalitní cestovní pojištění, které vás ochrání i před těmi nejzapeklitějšími nástrahami zahraniční dovolené.

Mohlo by vás zajímat

NewsIndonéská nirvána otevřena

Láká vás procestování daleké Indonésie, ale jste zároveň příznivci high-endového standardu bydlení? Máme pro vás další tip z našeho seznamu…