Louis Vuitton promění pařížskou základnu v hotel

Že byste se do některých designových butiků nejraději nastěhovali? Za pár let budete mít šanci. Louis Vuitton se přidává k fashion kolegům, jako je Versace či Armani, a představí svůj vlastní hotel.

Francouzská módní značka prozatím experimentovala v jiných odvětvích spíše formou pop-upů co do designu i gourmetu. Do pěti let by se však měly ikonické headquarters v Paříži proměnit v luxusní hotel, který nabídne výhledy na francouzskou metropoli široké veřejnosti.

Informace i architektech a designérech zatím nejsou známy, očekávat však můžeme spoustu klasické hnědé kůže s monogramem, jak ho známe z vintage zavazadel značky. Luxusní hotely už zpravidla doprovází zázemí v podobě restaurace a SPA, očekávání jsou tedy vysoká.

Transformace lokality už začala. V prosinci totiž v prostorách odstatovala premiéra LV Dream, experimentální instalace, která mapuje umělce, s nimiž značka spolupracovala, jako je např. Takashi Murakami. Součástí je i gift shop, kavárna a chocolate shop vedený Maximem Frédéricem.

Mohlo by vás zajímat

NewsJaký resort letos přivítá Karibik?

Karibik patří mezi destinace, které se zkrátka neokoukají. Dechberoucí trojici tvořenou azurovým oceánem, bělostným pískem a zelenými palmami bychom…