Tuamotu Islands

5 exotických destinací, kam ihned vyrazit

Jsou místa, která zkrátka nikdy neomrzí. Naopak, ihned bychom se do nich nastěhovali. Tady je pětice tropických hot spotů, do nichž bychom vyrazili skutečně kdykoliv. Už máte svůj exotický bucket list?

Nemusí se jednat o zrovna nejoriginálnější destinace. Ty nejmalebnější bělostné pláže, dokonale průhledný azurový oceán a intenzivní zeleň uklidňujících palem je kombinace, která jednoduše funguje vždy. Asi není překvapením, že svatá trojice má ještě větší kouzlo na ostrovech, v nichž je odpojení od hektické reality jednodušší, než by vás kdy napadlo. Jste připraveni?

Mohlo by vás zajímat

LeisureOhromující místa Srí Lanky: Sloni, zlaté pláže a kolosální pevnost

Srí Lanka nabízí úžasnou směs zážitků, které nemají na ostrov této velikosti obdoby. Navštivte drsné hory, nedotčené pláže, starobylé památky i fascinující přírodu s divokými zvířaty. Pokud jste se rozhodli cestovat na tento fascinující ostrov v Indickém oceánu, přinášíme tipy na místa, která byste si rozhodně neměli nechat ujít.

LeisureTravel tip: V objetí písku a skal

Proč nevyrazit do destinací, které zrovna nepatří na klasické prvoplánové must-visit seznamy? Přinášíme vám jeden neobvyklý travel tip, do nějž třeba…