Top 3 restaurace, které navštívit během London Fashion Week

Týden módy prezentující top módní kolekce pro letošní podzim a zimu se přesunul z New Yorku do Londýna. Které restaurace se během fashion weeku stávají must-visit spoty?
Antická okázalost

Restaurace Bacchanalia je letošní novinkou, která dekadentním feelingem rozhodně nešetří. Opulentní interiér se sochami od Damiena Hirsta přidává celému konceptu na hodnotě a antický styl decoru i číšníků oděných do togy jasně prozrazuje, že se zde servíruje řecká a středomořská kuchyně. A jaké je motto exkluzivního gourmet spotu? “Everything here is created to be shared.”

VIP list

Caviar Kaspia je tradičně vyhledávaným podnikem během módní sezony. Asi nikoho nepřekvapí, že právě tam byste měli směřovat, pokud si chcete dát kaviár. Objednejte si pečené brambory obalené kaviárem a doufejte, že v akvamarínových interiérech narazíte na nějaké A-list celebrity, jako je Beyoncé, Tom Ford nebo světové supermodelky.

Pro art lovers

Restaurace Sessions Arts Club je otevřená od roku 2021 a i o dva roky později je těžké najít místo v rezervačním systému. Do podniku, který se umístil na seznamech nejkrásnějších restaurací v Londýně, směřujte, pokud milujete umění a architekturu z 18. století. Objednejte si zde ústřice, hovězi s artyčoky, ale i vegetariánský gourmet.

 

Mohlo by vás zajímat