Grand-Hôtel du Cap-Ferrat přináší nové privátní vily

Grand-Hôtel du Cap-Ferrat, A Four Seasons Hotel na francouzské peninsule Saint-Jean-Cap-Ferrat se dočkal upgradu v podobě dvou nových vil. Jak si je můžete užít?

Villa Beauchamp s pěti ložnicemi a intimnější Villa Clair-Soleil se dvěma ložnicema nabízí už letos v létě ubytování pro rodiny i skupiny přátel, které touží po luxusním prostředí v ultimátním soukromí vlastního domu s bazénem. Interiéry na zakázku vytvořily pařížská designérka Sybille de Margerie v duchu tradičních i současných designových prvků.

Hosté se snadno dostanou i do základny v podobě hotelu prostřednictvím golfových vozíků, které budou mít k dispozici po celou dobu pobytu. Vily jsou propojeny privátními cestami a samozřejmostí je i butler servis. A co je skutečným highlightem pro všechny, kdo si chtějí pronajmout celou vilu pro sebe? Jídlo připravuje chef Yoric Tièche, který působí v michelinské restauraci Le Cap a zásobuje jí zeleninou z vlastní zahrady. Nomad Dining vás pak v podobě zážitku provede se zahradníkem po hotelové zahradě.

Mohlo by vás zajímat

NewsO co vás na Seychelách připraví piráti?

Seychely patří mezi nejluxusnější destinace, jež pravidelně vyhledávají celebrity i turisté, kteří chtějí zažít ultimátní kombinaci high-endových resortů a těch nejbělejších pláží s azurovým oceánem. Právě v těchto destinacích se očekává prvotřídní servis, jako je designové ubytování, sofistikovaný wellness a dokonalé gastronomické zázemí. Co se však stane, když chybí jedna zásadní položka, která ke snové getaway na Seychelách prostě patří?

News3x umění, které vidět v Praze

Pro nové zážitky, které vám rozšíří obzory a vezmou vás do dalekých destinací, nemusíte cestovat daleko. Vsaďte na tři umělecké tipy,…

NewsVillas-only resort Bijal přivítal michelinského šéfkuchaře Theodora Falsera

Nejluxusnější resort v Turecku, který láká na 19 privátních vil, zpívající bazén i anti-aging spa, představil jako součást svého týmu chefaTheodora Falsera oceněného michelinskou hvězdou. Falser, který má za sebou bohatou kariéru po celém světě, přináší do Bijalu své proslulé zkušenosti a gastronomickou oslavu přírody.