Kulinární procházka začíná pražskou šunkou glazovanou lanýžovým medem s křenovou espumou a nakládanými hořčičnými semínky. Následuje syté zahřátí formou čočkové polévky s uzenou klobásou a bramborovými chipsy.
Hlavní chody vzdávají hold ikonickým vánočním chutím. Vinná klobása s okurkovým gelem, kysaným zelím a uzenou bramborovou kaší představuje moderní interpretaci klasického stánku a pomyslný symbol českého svátečního stolování se objevuje jako trhané kachní maso s lokšemi, pyré z červeného zelí a kachními škvarky.
Závěrečný chod v podobě dekadentního perníku s marmeládou z malin, horkou čokoládou a zmrzlinou se svařeným vínem dokonale evokuje vůni a atmosféru adventních ulic.
Termín: neděle 30. listopadu od 12:00 do 15:00 hodin
Cena: 1 595 CZK na osobu včetně neomezené konzumace prosecca, studených a teplých nealkoholických nápojů a piva
Foto: Archiv Luxury Travel Digest se svolením



