7 must-see věcí na legendární Venice Beach

Venice Beach v Kalifornii je jedním z nejznámějších a nejnavštěvovanějších míst v Los Angeles, které přitahuje návštěvníky z celého světa svou jedinečnou atmosférou a množstvím aktivit, které nabízí. Která místa jsou absolutním must-visit?
Venice Beach Boardwalk

Jedno z nejživějších míst na Venice Beach, Venice Beach Boardwalk, je promenáda plná života, kde se mísí pouliční umělci, prodejci, hudebníci a turisté. Můžete zde najít vše od ručně vyráběných šperků, přes oblečení až po originální umělecká díla. Nechybí ani rozmanitá selekce street food.

Venice Beach Skatepark a Roller skating

Skatepark na Venice Beach je nejen skvělým místem pro skateboarding, ale také populárním cílem pro fotografie a filmové scény. S úchvatným výhledem na oceán a atraktivním pojetím skateparku se jedná o skutečně ikonický spot. Milovníci trekových bruslí se zase pravidelně scházejí jen o kousek dál – i zde se dočkáte skvělé podívané.

Muscle Beach

Venice “Muscle Beach” je ikonickou outdoorovou posilovnou, která je známá po celém světě. Zde můžete vidět jak amatéry, tak profesionální kulturisty a fitness nadšence, jak cvičí na přímo venku na slunci. Je to inspirující místo, které zdůrazňuje kalifornský zdravý životní styl.

Venice Art Walls

Venice Art Walls je místo zasvěcené legálnímu graffiti, které láká umělce i turisty bez ustání. Další legenadární spot se tak postará o dávku autentické streetové kultury a o další skvělý Insta-friendly bod ve Venice Beach.

Abbot Kinney Boulevard

Tento boulevard je pojmenován po zakladateli Venice a je známý svými butiky, galeriemi, restauracemi a bary, které nabízejí výjimečné nákupní a gastronomické zážitky. Abbot Kinney je ideálním místem pro ty, kdo hledají místní a originální obchody s jedinečnou selekcí.

Venice Canals

Historické Venice Canals, které vytvořil Abbot Kinney a které byly inspirovány stejnojmenným městem v Itálii, jsou klidným útočištěm od rušného promenádního ruchu. Procházka po malebných mostech a pozorování útulných domů podél kanálů je jako krok do jiného světa.

Venice Beach Drum Circle

Každý víkend se na Venice Beach shromažďují bubeníci a tanečníci, aby se účastnili Drum Circle, spontánního hudebního shromáždění, které je známé svou energií a komunitním duchem. Je to živé a radostné místo, kde můžete zažít skutečný rytmus Venice.

Text: Erika Nová, Foto: Archiv

Mohlo by vás zajímat